Betöltés

RENDELÉS

1. KAPCSOLATFELVÉTEL
ESKÜVŐI MEGHÍVÓK ESETÉN:
Amennyiben munkáink elnyerték tetszésedet, töltsd ki az itt található MINTA MEGRENDELŐLAPOT és küldd el nekünk. Mi regisztráljuk a megrendelésed és felvesszük veled a kapcsolatot.

INGYENES ESKÜVŐI MEGHÍVÓ MINTA RENDELÉSE

Az űrlap kitöltése után elkészítjük egyedi és INGYENES mintapéldányodat és az árajánlatot.
EGYÉB EGYEDI PAPÍRTÁRGY vagy 3D NYOMTATÁS rendeléséhez kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot email-en keresztül a sarah@zoriadesign.com vagy a zoriadesign@hotmail.com – on keresztül.
2. MEGBESZÉLÉS

ESKÜVŐI MEGHÍVÓK ESETÉN:
Amennyiben nincs határozott elképzelésed, úgy egy személyes* vagy e-mail-ben történő megbeszélés után, kiválaszthatod a neked leginkább tetsző stílust, és színvilágot, a meghívó szövegét illetve betűtípusát, valamint a hozzá leginkább illő borítékot.
* Személyes megbeszélést korlátozott esetben Szegeden (HU) és környékén, valamint Magyarkanizsán és környékén (Szerbia) vállalunk.
További lehetőségként, felveheted velünk a kapcsolatot FACEBOOK oldalunkon keresztül is, valamint Viberen és Skype-on is.

3. INGYENES MINTAPÉLDÁNY

ESKÜVŐI MEGHÍVÓK ESETÉN:
Az első mintadarab teljesen ingyenes, a postaköltséget is mi álljuk, amennyiben 30 db-nál többet szeretnél a későbbiekben rendelni.

A minta elkészítése után elektronikus- (a meghívóról készült képek) vagy postai úton elküldjük neked, így egyszerűen tudod ellenőrizni a tartalmat és az elrendezést is.
Ekkor készítjük el az Árajánlatot is (a mintadarab darabszámra megállapított árát), mely minden esetben tartalmazza a boríték, a nyomtatás és a munkadíj árát is.
Árszabásunkról bővebben az “RENDELÉS” / “ÁRAK” menüpont alatt olvashatsz.
A mintapéldány szerkesztési és elkészítési ideje 4-7* munkanapot vesz igénybe.
*esküvői szezonban ez a határidő 1-2 héttel is kitolódhat, mert a megrendeléseket nem érkezési, hanem az esküvők időpontjához mérten, sürgősségi sorrendben próbáljuk teljesíteni. Ennek tekintetében kérjük, hogy minél előbb vedd fel velünk a kapcsolatot.

4. RENDELÉS MEGERŐSÍTÉSE ÉS TÖBB PÉLDÁNY RENDELÉSE
Amennyiben a mintapéldány elnyerte tetszésedet, véglegesítheted* döntésedet mellyel megkezdődhet a többi meghívó gyártása.
* a véglegesítést követően és a meghívók legyártása után sajnos nem tudunk utólagos reklamációt elfogadni, így fontos, hogy előtte mindent rendben találj.
(Amennyiben újabb mintapéldányt szeretnél, úgy 200 din (RSD) szerkesztési díjat + postaköltséget számolunk fel, függetlenül a későbbiek során megrendelésre kerülő példányok árától.)

5. A MEGHÍVÓK ELKÉSZÍTÉSI IDEJE
A meghívók elkészítése a Megerősítést követő 2 – 4 hétben történik, vagy egy általad meghatározoztt időpontra.
Anyaghiány esetén ez az idő tovább kitolódhat, melyről mindenképpen értesítünk.
Éppen ezért kérjük, hogy rendelési szándékod minél előbb jelezd felénk.
Legmegfelelőbb, ha a kapcsolatfelvétel és a meghívók vendégekhez történő kézbesítése között legalább 1 vagy 1,5 hónap telik el.

6. AZ ELKÉSZÜLT MEGHÍVÓK – POSTAI VAGY SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
▪ Posta vagy futárszolgálat
Az elkészült meghívókat postai úton vagy futárszolgálattal juttatjuk el hozzád,
melynek kiszállítási díját mindenkor a megrendelő állja.
▪ Személyes átvétel
Előre egyeztetett időpontban a Magyarkanizsa (Szerbia), Sutjeska 33. szám alatt történhet.
Lásd a “KAPCSOLAT” menüpontban.